Verhuur jongenslokalen

Wil je op weekend gaan met je jeugdbeweging? Dan zijn onze lokalen ideaal om jou en je groep onderdak te bieden.


Wij verhuren onze jongenslokalen (inclusief polyvalente zaal) voor weekends (van vrijdag tot zondag).
Voor 1 avond/dag/namiddag kan je onze polyvalente zaal met keuken en sanitair huren.

Stuur een mailtje naar verhuur@chiroheiststation.be om een reservatie te plaatsen.
Uw reservatie is pas voltooid wanneer u een persoonlijk antwoord hebt gekregen van onze mensen van de verhuur.

Locatie:
Chirojongens Heist-Station
Biekorfstraat 28J
2220 Heist-op-den-Berg

De kostprijs.
Weekend: € 300 (alle daglokalen met polyvalente zaal, keuken en sanitair) - waarborg: € 210
Doorheen de week: € 50 per ingaande blok van 6 uur (polyvalente zaal met keuken en sanitair) - waarborg: € 35 per ingaande blok van 6 uur

Nutsvoorzieningen en afvalverwerking worden apart verrekend:
- Elektriciteit: € 0,76/KWh*
- Gas: € 1,01/m³*
- Water: € 4,30/m³

De huurwaarborg bedraagt € 150. Deze moet samen met het huurbedrag gestort te worden. Pas na ontvangst is de reservatie bevestigd. Met de overschrijving dient een mededeling bijgevoegd te worden die duidelijk de huurperiode en de naam van de huurder vermeldt.
Op het einde van het verblijf zal de verhuurder een kostenafrekening opmaken. Deze bevat zoals hierboven aangegeven alle kosten en vergoedingen die niet gedekt worden door de huurprijs. De verhuurder zal het saldo van deze verhuurovereenkomst in mindering brengen en van de waarborg afhouden. Het resterende bedrag van de waarborg zal daarop teruggestort worden op de rekening van herkomst. Indien de waarborg hiertoe ontoereikend is, dient de huurder het resterende saldo aan de verhuurder over te maken en dit binnen de zeven kalenderdagen na melding hiervan.

Meer info.
- Er zijn aparte WC's voor mannen en vrouwen: vier urinoirs, twee WC's en drie wasbakken. Gelieve wel zelf wc papier te voorzien.
- In de keuken is er basis kookgerei aanwezig. De keuken beschikt over een standaard huishoudelijke vaatwasmachine. Gelieve zelf afwasmiddel, handdoeken en schoteldoeken mee te brengen.

Ontvangst
Er zal iemand aanwezig zijn om de groep te ontvangen en om de nodige uitleg te geven. De lokalen moeten ten laatste op zondagmiddag om 12u verlaten worden.
De huurder krijgt bij aankomst 2 sleutels. Bij verlies van deze sleutels wordt €250 aangerekend omdat uit veiligheid alle betrokken sloten moeten worden vervangen. Deze som wordt, indien mogelijk, van de waarborg afgehouden ofwel aangerekend.

Locatie
Het Chiroheem is gelegen in de Biekorfstraat 28J, 2220 Heist-op-den-Berg. Let op: de Chirolokalen liggen in een woonzone. Gelieve de rust van onze buren te respecteren. De avondstilte (vanaf 22 uur) dient te worden gerespecteerd. Geen muziek en/of zang buiten tussen 22u en 6u.

Het gebruik van luide muziekinstallaties is volledig uit den boze. Huurders houden zich aan de opgelegde geluidsnormen.

De gebouwen bevinden zich op wandelafstand van het station van Heist-op-den-Berg, 2 plaatselijke bakkers, frituren, enz.
De zogenoemde ‘Gouden Driehoek’ met de bekendste café’s van Heist-op-den-Berg bereikt u met de fiets op een kleine 10 minuten.

Huurcontract
Meer details vindt u in het huurcontract. We raden u aan om dit contract grondig door te nemen om eventuele misverstanden te vermijden.

Stuur een e-mail naar onze verantwoordelijke via dit e-mailadres voor de reservatie: verhuur@chiroheiststation.be

Kalender
​Hieronder vindt u de huurkalender.
https://calendar.google.com/calendar/embed?src=verhuurheiststation%40gmail.com&ctz=Europe/Brussels

De lokalen van de meisjes zijn niet te huur.