Verhuur jongenslokalen

Welkom!!

Zoek je een plaats om te overnachten met je groep of een plek om iets anders te organiseren? Dan zijn onze jongenslokalen de ideale locatie!


Wij verhuren onze jongenslokalen (inclusief polyvalente zaal) vooral voor volledige weekends (van vrijdag tot zondag), maar ook voor een dag/avond/namiddag kan je onze polyvalente zaal met keuken en sanitair huren.

Stuur een mailtje naar verhuur@chiroheiststation.be om een aanvraag tot reservatie te plaatsen.
Uw reservatie is pas voltooid wanneer u een persoonlijk antwoord hebt gekregen van onze mensen van de verhuur, en u het contract ondertekende en de betaling uitvoerde.

Zijn onze lokalen nog beschikbaar?

Dit kan je zelf checken via onze verhuurkalender:

https://calendar.google.com/calendar/embed?src=verhuurheiststation%40gmail.com&ctz=Europe/Brussels

Wat kost dat nu eigenlijk?

Weekend: € 300 (alle daglokalen met polyvalente zaal, keuken en sanitair) - waarborg: € 210
Doorheen de week: € 50 per ingaande blok van 6 uur (polyvalente zaal met keuken en sanitair) - waarborg: € 35 per ingaande blok van 6 uur

De huurwaarborg en het huurbedrag dienen samen gestort te worden volgens de instructies in de mail die u zal krijgen van onze verhuurverantwoordelijke.

Op het einde van het verblijf zal de verhuurder een kostenafrekening opmaken. Deze bevat alle kosten en vergoedingen die niet gedekt worden door de huurprijs (zie o.a. 'prijzen nutsvoorzieningen'). De verhuurder zal het saldo van deze verhuurovereenkomst in mindering brengen en van de waarborg afhouden. Het resterende bedrag van de waarborg zal daarop teruggestort worden op de rekening van herkomst. Indien de waarborg hiertoe ontoereikend is, dient de huurder het resterende saldo aan de verhuurder over te maken en dit binnen de zeven kalenderdagen na melding hiervan.

Prijzen nutsvoorzieningen (onder voorbehoud, kunnen steeds veranderen):
- Elektriciteit: € 0,76/KWh*
- Gas: € 1,01/m³*
- Water: € 4,30/m³

Hoe zien onze gebouwen eruit?

Er zijn aparte WC's voor mannen en vrouwen: vier urinoirs, twee WC's en drie wasbakken. (WC-papier dien je zelf te voorzien!)
In de keuken is er basis kookgerei aanwezig. Gelieve zelf afwasmiddel, handdoeken en schoteldoeken mee te brengen.

Foto's van de lokalen kunnen per mail worden aangevraagd en meer recente foto's verschijnen binnenkort mee op onze website!

Hoe ziet je aankomst en vertrek eruit?

Er zal iemand aanwezig zijn om jou (en je groep) te ontvangen en om de nodige uitleg te geven. Dit gebeurt op het tijdstip dat met de verhuurverantwoordelijke werd afgesproken (via mail).

De huurder krijgt bij aankomst twee sleutels. Bij verlies van deze sleutels wordt €250 aangerekend omdat uit veiligheid alle betrokken sloten moeten worden vervangen. Deze som wordt, indien mogelijk, van de waarborg afgehouden ofwel nog bij aangerekend.

De lokalen moeten ten laatste op zondagmiddag om 12u00 verlaten worden.

Locatie

Chirojongens Heist-Station
Biekorfstraat 28J
2220 Heist-op-den-Berg

De gebouwen bevinden zich op wandelafstand van het station van Heist-op-den-Berg, een Colruyt, plaatselijke bakkers, frituren, enz.
Het zogenoemde 'Gouden Kruispunt' met de bekendste café’s van Heist-op-den-Berg bereikt u met de fiets op een kleine 10 minuten.

LET OP: de Chirolokalen liggen in een woonzone. Gelieve de rust van onze buren te respecteren. De avondstilte (vanaf 22 uur) dient te worden gerespecteerd. Geen muziek en/of zang op het buitenterrein tussen 22u en 6u. Het gebruik van luide muziekinstallaties is dus niet toegestaan. Huurders houden zich aan de opgelegde geluidsnormen.

Nog vragen?

Meer details vindt u in het huurcontract. We raden u aan om dit contract grondig door te nemen om eventuele misverstanden te vermijden.

Stuur een e-mail naar onze verantwoordelijke via dit e-mailadres voor vragen en een eventuele reservatie: verhuur@chiroheiststation.be

Foto's van onze lokalen vind je terug via onderstaande link:

https://drive.google.com/drive/folders/1l2IbMZ5Wcgsht6Ekaaxj9GHCTbtrf77m...

(De lokalen van de meisjes zijn niet te huur)